А A
 
Эшитиш учун керакли матн ни белгиланг

20:23 | 11 Март 2016

Ёғ-мой махсулотлари

I. Пахта ёғи

1. Пресс усулида олинган рафинацияланган олий навли пахта ёғи.

2. Пресс усулида олинган рафинацияланган биринчи навли пахта ёғи.

3. Пресс усулида олинган рафинацияланган дезодорацияланмаган иккинчи навли пахта ёғи.

4. Пресс усулида олинган рафинацияланган дезодорацияланган олий навли пахта ёғи.

5. Пресс усулида олинган рафинацияланган дезодорацияланган биринчи навли пахта ёғи.

6. Экстракция усулида олинган рафинацияланган олий навли пахта ёғи.

7. Экстракция усулида олинган рафинацияланган биринчи навли пахта ёғи.

8. Экстракция усулида олинган рафинацияланган дезодорацияланган олий навли пахта ёғи.

9. Экстракция усулида олинган рафинацияланган дезодорацияланган биринчи навли пахта ёғи.

10. Экстракция усулида олинган рафинацияланган дезодорацияланмаган иккинчи навли пахта ёғи.

11. Пресс усулида олинган рафинацияланган дезодорацияланган олий навли пахта салат ёғи.

12. Пресс усулида олинган рафинацияланган дезодорацияланган биринчи навли пахта салат ёғи.

II. Кунгабоқар ёғи

13. Пресс усулида олинган рафинацияланмаган биринчи навли кунгабоқар ёғи.

14. Пресс усулида олинган гидратацияланган биринчи навли кунгабоқар ёғи.

15. Пресс усулида олинган рафинацияланган биринчи навли кунгабоқар ёғи.

16. Пресс усулида олинган рафинацияланган дезодорацияланган биринчи навли кунгабоқар ёғи.

III. Соя ёғи

17. Пресс усулида олинган гидратацияланган биринчи навли соя ёғи.

18. Пресс усулида олинган рафинацияланган биринчи навли соя ёғи.

19. Пресс усулида олинган рафинацияланган дезодорацияланган биринчи навли соя ёғи.

20. Экстракция усулида олинган рафинацияланган дезодорацияланган биринчи навли соя ёғи.

IV. Махсар ёғи

21. Гидратацияланган биринчи навли махсар ёғи.

22. Пресс усулида олинган рафинацияланган махсар ёғи.

23. Пресс усулида олинган рафинацияланган дезодорацияланган махсар ёғи.

24. Экстракция усулида олинган рафинацияланган дезодорацияланган махсар ёғи.

V. Зиғир ёғи

25. Пресс усулида олинган рафинацияланган дезодорацияланган биринчи навли зиғир ёғи.

26. Пресс усулида олинган рафинацияланган дезодорацияланмаган биринчи навли зиғир ёғи.

VI. Ер ёнғоқ ёғи

27. Пресс усулида олинган рафинацияланган дезодорацияланган биринчи навли ер ёнғоқ ёғи.

28. Пресс усулида олинган рафинацияланган дезодорацияланмаган биринчи навли ер ёнғоқ ёғи.

VII. Аралаш ёғлар

29. “Палов ёғи” – пахта ёғи билан ўрик ёғи аралашмаси (50:50)

30. “Палов ёғи” – пахта ёғи билан шафтоли ёғи аралашмаси (50:50)

31. “Палов ёғи” – пахта ёғи билан узум ёғи аралашмаси (50:50)

32. “Палов ёғи” – пахта ёғи билан бодом ёғи аралашмаси (50:50)

33. “Ўзбекистон ёғи” ўсимлик ёғи — соя ёғи билан бойитилган пахта ёғи (70:30)

34. “Барака” ўсимлик ёғи – махсар ёғи билан бойитилган пахта ёғи (50:50)

35. “Барака ёғи” – махсар ёғи билан бойитилган пахта ёғи (70:30)

VIII. Маккажўхори ёғи

36. Пресс усулида олинган рафинацияланган маккажўхори ёғи.

37. Пресс усулида олинган рафинацияланган дезодорацияланган маккажўхори ёғи.

IX. Данак ёғлари

38. Шафтоли ёғи.

39. Қовоқ ёғи.

40. Кунжут ёғи.

41. Ёнғоқ ёғи.

42. Қовун ёғи.

43. Олхўри ёғи.

44. Узум ёғи.

45. Бодом ёғи.

46. Седана ёғи.

47. Рапс ёғи.

48. Ўрик ёғи.

X. Шрот, шелуха

49. Пахта шроти

50. Пахта шелухаси

51. Соя шроти

52. Махсар шроти

53. Кунгабоқар шроти

54. Узум шроти

55. Шафтоли шроти

56. Ўрик шроти

57. Ерёнғоқ шроти

58. Кунжут шроти

59. Олхўри шроти

60. Рапс шроти

61. Гранулланган пахта шроти

62. Кам госсиполли шрот

63. Пахта-соя шроти

64. Пахта-махсар шроти

XI. Ёғ кислоталари

65. Олеин-пальмитин ёғ кислоталари

66. Хом ёғ кислотаси

67. Дистилланган ёғ кислотаси

XII. Глицерин

68. 94% глицерин

69. 98% глицерин

XIII. Хўжалик совуни

70. Қаттиқ хўжалик совуни — 60%, 65%,70%, 72%

XIV. Майонез

71. Майонез «Провансаль»

72. Майонез «Классический»

73. Майонез «Грибной»

74. Майонез «С лимонным соком»

75. Майонез «Mayona»

76. Майонез «Сырный»

77. Майонез «Салатный»

78. Майонез «Премиум Голд»

XV. Маргарин

79. «Душка» маргарини

80. «Поляна» маргарини

81. «Жарка» маргарини

82. «Выпечка» маргарини

83. «Моя мечта» оширма хамир учун

84. «Моя мечта» қатлама хамири учун

85. Маргарин сутсиз — «Моя любимая выпечка»

86. Маргарин — «Чудесное» пишириқлар учун

87. Маргарин — «Чудесное» қовуриш учун

88. Маргарин — «Чудесное» оширма хамир учун

89. Маргарин — «Чудесное» сутли

90. Маргарин — 72 фоизли ошхона учун

91. Маргарин — 82 фоизли ошхона учун

92. Маргарин “Ravon”

93. «Кудесница» ёғи

94. «Дворянское» сариёғ – СПРЭД

95. Ўсимлик ёғи қўшилган сариёғ «Деревенское»

96. Ўсимлик ёғи қўшилган сариёғ «Волынское»

97. Ўсимлик ёғи қўшилган сариёғ «Шоколадница»

98. Қандолатчилик ёғи

XVI. Бошқа маҳсулотлар

99. Госсипол смоласи

100. Эмульсол

101. Солидол

docx_win

Юклаб олиш
(38кб)

pdf

Юклаб олиш
(147кб)

 

Менинг фикрим

Ишонч телефони

+998 71 256-16-00 +998 71 202-16-00

Сайт сўровномаси

Халқ билан мулоқат ва инсон манфаатлари йили

Феврал 2018
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Як
« Jan    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728  
Узбекистон Республикаси очик маълумотлар портал

Сайтдаги маълумотлардан фойдаланганда uzpaxtayog.uz манбаа сифатида кўрсатилиши шарт.

Веб-сайт UZINFOCOM датацентрида жойлашган

Тошкент шаҳар Ш.Руставелли кўчаси 8 уй.

Сайтнинг сўнги янгиланган санаси:
2017, 18 Январь, Пайшанба, соат 15:31

Тепага